Harta site-ului
Ajutor
Organizația „World Vision” oferă suport financiar familiilor din raionul Dubăsari care găzduiesc refugiați din Ucraina
Organizația „World Vision” oferă suport financiar familiilor din raionul Dubăsari care găzduiesc refugiați din Ucraina

Astăzi, 8 iunie, în vizită la Consiliul raional Dubăsari s-au aflat reprezentanții „World Vision” - organizație internațională creștină, care în Republica Moldova implementează programe de susținere financiară pentru familiile care găzduiesc refugiați din Ucraina.
La eveniment au fost invitați primarii localităților din raion, consilieri raionali, șefii de subdiviziuni ai Consiliului raional și a instituțiilor a căror fondator este Consiliul raional Dubăsari.
Directorul executiv al „World Vision” Moldova dl Yusif de comun cu colegii săi prezenți au adus la cunoștință despre misiunea pe care o au în raionul Dubăsari și a relatat că, în raionul nostru această activitate de binefacere se desfășoară în parteneriat cu Programul Alimentar Mondial (PAM) de susținere a refugiaților ucraineni din țara noastră.
În cadrul întrevederii, s-au purtat discuții despre sprijinul de care are nevoie în continuare raionul Dubăsari în contextul dezvoltării social-economice, dar și despre suportul pe care organizațiile umanitare îl acordă familiilor din Moldova care găzduiesc refugiați din Ucraina. 
Președintele raionului dl Grigore FILIPOV și Vicepreședintele raionului dl Vlad IZMAN au adus mulțumiri organizației „World Vision” Moldova  pentru tot suportul adus celor 39 de familii din raionul Dubăsari, înregistrate până la moment, care găzduiesc refugiați din Ucraina. Totodată, în cadrul vizitei au fost abordate mai multe subiecte de posibilă cooperare si conlucrare la nivel de dezvoltare a relațiilor de prietenie si comunicare, ajutor reciproc de interes comun în implementarea proiectelor din domeniul economic, administrativ, cultural, umanitar, ect. fiind expusă dorința de a pastră comunicarea permanentă intre și de a identifica noi domenii de parteneriat.

 
Tatiana GHERB,
Specialist principal

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Organizația „World Vision” oferă suport financiar familiilor din raionul Dubăsari care găzduiesc refugiați din Ucraina - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta